Malteser chocolade taart:
Voor deze maltester taart heb je het volgende nodig:
- springvorm van 24 cm
-240 gram bloem
-240 gram suiker-8 eieren
-2 theelepels bakpoeder
-2,5 eetlepel cacaopoeder
-500 gram chocolademousse
- 2 zakken maltesers, 350 gram intotaal
- boter om de springvorm mee in te vetten
LATEN WE BEGINNEN:
Stap 1: Verwarm de oven voor op 150 graden. Doe dan de 8 eieren in de beslagkom samen met de suiker, mix dit 10 minuten. Doe daarna de rest van de ingredienten erbij en spatel dit (rustig!) door. Nu kan het in de ingevette springvorm.
Stap 2:Wanneer het 50 minuten in de oven heeft gezeten, haal je de taart eruit en laat je het helemaal afkoelen. Snijd de taart in 2 lagen met een mes en doe daar chocolade mousse tussen. Wanneer je alle lagen weer opelkaar hebt gestapeld, doe je op de bovenkant & zijkanten ook chocoade mousse.
Stap 3:Tijd om te versieren! Als je een echte malteser taart wilt, doe je het met maltesers. Je kan het natuurlijk ook met m&m's doen bijvoorbeeld. Eet smakelijk!! (idee van Foodgloss van youtube)

Maak jouw eigen website met JouwWeb